HILDE HORSTINK
In 2023 rondde ik mijn opleiding als grafisch ontwerper af aan het ArtEZ. Mijn passie voor ontwerp wordt aangewakkerd door de energie en voldoening die ik krijg van het creëren van visuele verhalen voor anderen. Mijn proces begint vaak met een ruwe schets, waarna ik overga tot het (digitaal) verfijnen van het ontwerp. Vaak resulterend in posters, publicaties, verpakkingen, en soms zelfs complete boeken. Elk detail, van het zorgvuldig gekozen lettertype tot de tint en kwaliteit van het papier, wordt met aandacht en zorg behandeld om zo tot een mooi en passend eindproduct te komen.

Met een passie voor grafisch ontwerp en een diep verlangen om deel uit te maken van een dynamisch, creatief team, ben ik vastbesloten om een waardevolle bijdrage te leveren aan elk project waar ik aan werk.


Contact

LinkedIn
! COMING SOON ! NEW BOOK DESIGN ! COMING SOON !

09 BIJENTEELT IN RONDE KORVEN

In samenwerking met Bart de Coo, leraar Nederlands en Imker, wordt er een boek over bijenteelt in ronde korven gerealiseerd. Dit boek beschrijft de korfimkerij en alles wat daar omheen hangt en wat erbij komt kijken: ‘Misschien wel het meest complete korvenboek ooit geschreven’.

06 FRANKENSTEIN


JAAR: 2022Frankenstein, de thriller van Mary Shelley maar dan in een nieuw jasje. Dit experimentele boek ontwerp wordt gekenmerkt door de rode draad die door het boek heen genaaid is en de rode flappen aan het begin van elk hoofdstuk. De flaptekst/blurb gaat zowel over de ‘geboorte’ van Frankenstein, als over de vormgeving  van het boek: 

“I am entering life… At the table of my creator I look down at my eight feet tall and enormously strong body. But in my mind I feel like a newborn. I am sewed together from different parts. My red blood is pumping and dripping past parts of my stitches. Threads are still sticking out. Confused and abandoned by my creator I try to integrate myself into this strange society. Like a book on the wrong shelf.”