HILDE HORSTINK
In 2023 rondde ik mijn opleiding als grafisch ontwerper af aan het ArtEZ. Mijn passie voor ontwerp wordt aangewakkerd door de energie en voldoening die ik krijg van het creëren van visuele verhalen voor anderen. Mijn proces begint vaak met een ruwe schets, waarna ik overga tot het (digitaal) verfijnen van het ontwerp. Vaak resulterend in posters, publicaties, verpakkingen, en soms zelfs complete boeken. Elk detail, van het zorgvuldig gekozen lettertype tot de tint en kwaliteit van het papier, wordt met aandacht en zorg behandeld om zo tot een mooi en passend eindproduct te komen.

Met een passie voor grafisch ontwerp en een diep verlangen om deel uit te maken van een dynamisch, creatief team, ben ik vastbesloten om een waardevolle bijdrage te leveren aan elk project waar ik aan werk.


Contact

LinkedIn
! COMING SOON ! NEW BOOK DESIGN ! COMING SOON !

09 BIJENTEELT IN RONDE KORVEN

In samenwerking met Bart de Coo, leraar Nederlands en Imker, wordt er een boek over bijenteelt in ronde korven gerealiseerd. Dit boek beschrijft de korfimkerij en alles wat daar omheen hangt en wat erbij komt kijken: ‘Misschien wel het meest complete korvenboek ooit geschreven’.

08 KUNST IN ARNHEM


JAAR: 2019
Een publicatie wat over kunst en architectuur gaat in Arnhem. Doormiddel van interviews kwamen we erachter wat Arnhemmers van een selectie kunstwerken vinden en of deze bij de omgeving Arnhem passen.

Geïnspireerd door het kunstwerk de Blauwe Golven en de Rijn is de tekst een kwartslag gedraaid om op een abstracte manier te refereren aan de golven van het water. Dit project is in samenwerking met Manouk Grootaarts en Merel Willemsen.